Over FF Management

Bemiddeling bij bedrijfsoverdrachten, gespecialiseerd in horecaondernemingen.

Uw aanspreekpunten:

Mede door zijn horecamanagement-opleiding (MHS) is Jarko Fierens zeer bekend met de horeca in Zeeland. Jarko heeft jarenlang ervaring in horecabedrijven opgedaan, in loondienst en vanaf 2007 als zelfstandig horeca-ondernemer van een tweetal gerenommeerde horecazaken op Schouwen-Duiveland.

Piet Fierens is reeds vanaf 1975 (40 jaar ervaring!) werkzaam in de administratieve dienstverlening. Uit hoofde van zijn functie is hij zeer goed bekend met de horeca. Ook in gemeentelijke regelgeving, etc. is Piet expert.

Kenmerken:

  • Intensieve persoonlijke begeleiding;
  • Bekend met de kenmerken van het midden- en kleinbedrijf in Zeeland, met name alle soorten horeca-bedrijven;
  • Vaste aanspreekpunten;
  • Duidelijke prijsafspraken en bemiddelingsovereenkomsten, zonder verrassingen achteraf;
  • Begeleiding mede gebaseerd op economische- en financieringsmogelijkheden, regelgeving en fiscale gevolgen;
  • Intensief overleg en rapportering;
  • Professionele presentatie van uw object, zowel op het internet als in advertenties.

U wilt uw bedrijf verkopen?
Laat uw bedrijf op onze website plaatsen!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

1e mogelijkheid:
Zoals reeds gemeld bemiddelen wij bij bedrijfsoverdrachten van met name horeca-ondernemingen. Mocht u plannen hebben tot verkoop willen wij graag, geheel vrijblijvend, een gesprek met u aangaan, om u onze mogelijkheden aan te bieden.

2e mogelijkheid:
Indien uw bedrijf reeds te koop staat, of u dat bij een bemiddelaar heeft ondergebracht of dat u het zelf wenst te verkopen, bieden wij u een vermelding op onze website aan.

Wat kost dit?

N I E T S !
Wij werken puur op basis van “NO CURE – NO PAY”.
Indien wij met u een bemiddelingsovereenkomst afsluiten, nemen wij u op in ons bestand en pas na de succesvolle afronding brengen wij u een “succes-fee” in rekening en eventueel de directe advertentiekosten. Wij leggen van tevoren met u de hoogte van deze kosten vast.
Voor het enkel plaatsen van uw te verkopen object op onze website brengen wij u éénmalig € 200,--, excl. BTW, in rekening, indien uw object binnen 3 maanden na plaatsing verkocht is. Wij nemen dan aan dat onze vermelding voor u een succes is geweest.
Indien niet verkocht binnen 3 maanden na de plaatsing; u kunt gerust op onze website vermeld blijven, maar wij rekenen u niets, ook niet na verkoop!

Wat nu, wij hebben al een overeenkomst met een andere bemiddelaar?
Wij nemen aan dat u een bewuste keuze heeft gemaakt voor uw bemiddelaar. Houdt u vooral daarin uw volle vertrouwen.
Maar het kan geen kwaad dat u ook uw te verkopen object op onze site, speciaal voor Schouwen-Duiveland, laat vermelden. Immers u wilt met succes en tegen de hoogste prijs uw bedrijf verkopen!
Want let wel; ca. 90% van de bedrijven die te koop hebben gestaan op Schouwen-Duiveland zijn verkocht aan een inwoner/ondernemer uit Schouwen-Duiveland!
Wij verzorgen de melding op onze website, met door ons te nemen foto’s en een door ons op te stellen korte tekst om uw bedrijf te introduceren. Uiteraard stemmen wij dit met u af.

Waar vinden jullie de kandidaat kopers?
Wij zijn ook druk bezig een database aan te leggen met kandidaat kopers.
Wij weten als geen ander hoe moeilijk het is om de overname van een horeca-onderneming bancair te financieren. Wij zijn dan ook mede gespecialiseerd in het aanvragen van financieringen, maar hebben ook een product ontwikkeld om het voor vooral startende ondernemers mogelijk te maken een horeca-onderneming op te starten. Een product dat ook zeer interessant kan zijn voor de verkopende partij.
Verder hebben wij goede contacten met diverse beleggers in de onroerend goed sector. De laatste tijd een steeds grotere partij onder de kopers van horeca onroerend goed.

Wat nu verder?
Maakt u gerust geheel vrijblijvend een afspraak met ons. In een persoonlijk gesprek kunnen wij onze verdere mogelijkheden uitgebreid met u bespreken.
Bekijkt u ook alvast eens onze website, hoofdstuk “Te Koop” U krijgt dan al een indruk van de mogelijkheden en onze manier van presentatie.